Деси Слава: Имам желание през 2019-та да представя фолклорния ми албум

Деси Слава: Имам желание през 2019-та да представя фолклорния ми албум

Деси Слава е изпълнител, чийто проекти винаги са били посрещани с огромна радост от публиката. След завръщането си в ефира на телевизия “Планета“ след майчинството с песента “Много съм добра”, последвана в края на ноември от дуета с Фики “Да вдигнем шум”, в началото на 2019-та Деси Слава споделя намерението си да изненада и почитателите на фолклора:

“От доста време работя върху фолклорен албум, но постоянно променям песните, защото ми се иска да включа по-различни мелодии, не само тези, които са най-чуваните и във времето са се пяли от различни изпълнители. И затова не мога да го завърша все още, но искрено се надявам през 2019 година този проект вече да бъде факт“, разкрива Деси Слава в предаването “Гласовете на България“.

Певицата неведнъж е изказвала своето преклонение пред българския фолклор:

“За мен в него има нещо космическо и нещо различно, което го няма никъде другаде, в никоя друга нация. Българският фолклор е нещото, заради което всъщност аз се гордея, че съм българка, може би най-важното нещо“, откровена е Деси Слава.

Тя издаде, че работи по нови проекти и в поп фолк жанра. Едната отново е на композитора Даниел Ганев, а за другата се е доверила на Велислав Драганински.

КАТЕГОРИИ