Френски шик от Мария в “Кажи й”

Френски шик от Мария в “Кажи й”

Градът на любовта, Париж, се превърна в красив естествен декор на новата лента на Мария. Видеоклипът е към песента “Кажи й” и от вчера може да бъде гледан в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”. Феновете веднага оцениха по достойнство проекта и побързаха да дадат своето мнение:

“Клипа е на световно ниво, а песента е Топ! Мария тази година няма спирка, пуска много песни и все хитови!”, “Много хубава и нежна песен за истинската любов. Това не е комерсиална песен, а песен само за ценители.”, “Тази година Мария разбива класациите с хитов заряд и много проекти.”


Музиката на “Кажи й” е на Vasileios Dimas, аранжиментът направи Калин Димитров, а стиховете са на Петя Радева. Специално за снимките на “Кажи й” с Мария в Париж бяха още режисьора Николай Скерлев, оператора Иван Иванов, гримьора Кирил Чалъков, коафьора Милена Димитрова – Фифи. Всички специални моменти бяха уловени от фотографа Георги Малев. Стилът на Мария в “Кажи й” отново е издържан спрямо последните модни тенденции, а тоалетите идват директно от подиума на Седмицата на модата в Париж, която съвпадна със снимките на клипа.

 

КАТЕГОРИИ